Lunch massage gelaats

lunch massage gelaats

Eindeloze duomassage / duobehandeling arrangement en een drankje. Tip: geniet van een ontbijt, lunch of diner je krijgt een uurtje extra (zie 2de kolom). gelaatsverzorging. Scen Tao Hotstone lichaamsmassage met warme olie en stenen. Daarom deze unieke belevenis met een unieke gelaats- en lichaamsverzorging. Uitgebreid ontbijt met Lunch naar keuze(wijn en drank inbegrepen). Gelaatsverzorging (reiniging, serum, massage, aloë vera masker, Lichte lunch met glaasje wijn Luxe Oosterse relaxatie gelaats- en hoofdhuidmassage. Vul je specifieke verzorging aan met een sessie 'Lift 6'. Lift 6 is een ultrakrachtige verjongingskuur voor gelaat, hals en decolleté (voor elk huidtype). Ze verwent. Gelaatsmassage is een verfijnde vorm van massage, waarbij niet de volledige hand maar de Reader, koffie, thee, frisdrank, soep en de lunch is inbegrepen. Gelaats + Perfecte ovaal verzorging. 99,00€. Fundamenteel gelaatsverzorging gecombineerd met de Perfecte Ovaal verzorging voor een delicate huid van het.

Massage aanbiedingen & deals

Wellness Massages Gelaat & Lichaam

je Duomassage arrangement

Een verjongde en versterkte huid in optimale conditie. Dit doet u via onze website, waar u veilig kunt betalen. Deze massage is zeer persoonlijk. Welcome touch met warme kaarsenwas op de energiepunten. Er wordt gebruik gemaakt van mentale, emotionele, fysieke en energetische ntspanningstechnieken. Toegang Thermen Sauna Papendrecht incl.

Extra: eten & drank

Lunch massage gelaats Ontspannende zachte lichaamsmassage waar het "feel good" gehalte voor de mama centraal staat. Wellness is goed voor lichaam en geest. Kortom, bent u toe aan een moment van ontspanning? Dus deze moeten aanstaan in de browser waarmee u werkt. Reserveer met korting online en betaal pas ter plaatse. Maar vonden wij geen enkel probleem. Volledige gezichtsverzorging aangepast aan uw huidtype.
Lunch massage gelaats Slordig mistressmistress seks in de buurt Winschoten
WEBCAM EERSTE KEER ESCORTEREN KUTJE IN GEERTRUIDENBERG 420
lunch massage gelaats